Sucharit Bhakdi

Sucharit Bhakdi – moje najvažnije predavanje

Donosimo predavanje koje je održao profesor Sucharit Bhakdi prije par mjeseci u Švicarskoj, u organizaciji inicijative Aufrecht Schweiz. Kako je sam naglasio tijekom predavanja – ovo je njegovo najvažnije predavanje!

Profesor Bhakdi u ovom predavanju objašnjava i predočava na vrlo slikovit i razumljiv način što se zapravo događa u našem tijelu nakon što se ubrizga mRNA pripravak. Napominje da se odlučio na ovakav način slikovitog predočavanja, jer mu je jedan dobronamjerni Amerikanac sugerirao da govori o ovim temama tako da ga i 12-godišnje dijete može razumjeti. Jer, to je otprilike kapacitet današnjih političara, a na njih se trebaju usmjeriti zahtjevi za prestankom upotrebe mRNA ubojitih pripravaka na nedužno stanovništvo.

Profesor naglašava, a to je nešto što bi svaki liječnik trebao znati, da čim u naše tijelo dospije nešto strano, da se aktivira urođeni imunološki sustav i kreće u uništavanje stranog objekta. Unosom mRNA pripravka u tijelo, naše stanice postaju tvornice spike proteina, te time postaju meta za naš vlastiti imuni sustav. Praktički, čovjek sam sebe napada i na kraju se razbolijeva pa i umire od napada vlastitog imunog sustava.

Profesor Sucharit Bhakdi je objasnio i kako se u proizvodnji mRNA pripravaka koriste bakterijski kromosomi ili plazmidna DNA, te kako je američki znanstvenik Kevin McKernan otkrio onečišćenje s tim stranim plazmidnim DNA. Kao da taj pripravak nije dovoljno štetan, nego je još potvrđeno prisustvo bakterijskih kromosoma koji se tu ne bi trebali nalaziti.

Neupitan je mehanizam u kojem naš vlastiti imunološki sustav napada strano tijelo, koje naše stanice nekontrolirano proizvode nakon unosa takozvanog cjepiva. To je, kako kaže Bhakdi, objašnjeno u svakom medicinskom udžbeniku. Utoliko je veća tragedija koja nam se događa. Jer, svaki liječnik s osnovnim znanjem medicine mora poznavati taj mehanizam.

Na kraju je profesor pojasnio i ono o čemu je govorio naš znanstvenik genetičar Tomislav Domazet Lošo. Nema nikakve sumnje da se ta kopija gena koja se unosi kroz mRNA pripravak ugrađuje u naš genom. To je po definiciji postupak genetske modifikacije i prenosi se na naše potomke.

Predavanje je odlično, jasno i razumljivo, a profesor Sucharit Bhakdi je heroj ovog nesretnog ili bolje reći zlosretnog vremena. Njemačka država mu se za godine stručnog i kvalitetnog rada i znanstvenog doprinosa, odužila tako da ga sada povlače po sudu pod optužbom da je anti-semit. Sve je doista naopako i zlo vlada, kada se ovakav moralan i pošten čovjek proganja jer govori istinu i pokušava pomoći.

Sve je više indicija, a i dokaza, da ustanovljena štetnost mRNA pripravaka nije slučajna, nego namjerna i planirana. Jednom će zlikovci morati odgovarati za ovaj zločin protiv čovječnosti.