Svjetsko vijeće za zdravlje uručilo je zaposlenicima WHO-a obavijest o odgovornosti

Svjetsko vijeće za zdravlje uručilo je zaposlenicima WHO-a obavijest o odgovornosti uoči 77-e Svjetske zdravstvene skupštine

Svjetsko vijeće za zdravlje u Estoniji organiziralo je informativni parlamentarni sastanak i konferenciju za novinare pod vodstvom civilnog društva u Estoniji u ponedjeljak, 6. svibnja. Konferencija je bila usredotočena na pregovore Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i zdravstvenu i klimatsku politiku EU-a. To prethodi kontroverznom glasovanju Svjetske zdravstvene skupštine 77 Svjetske zdravstvene organizacije o izmjenama i dopunama Međunarodnih zdravstvenih propisa iz 2005. i novom ugovoru o pandemiji ovog svibnja.

Govornici su bili koordinatorica Svjetskog vijeća za zdravlje (WCH) dr. Tess Lawrie, britanski parlamentarac Andrew Bridgen te odvjetnik Reggie Littlejohn (SAD) i odvjetnica Una McGurk (Irska). Prevladavajuća poruka bila je da nitko nije iznad zakona, da je suradnja ključna te da, osim otpora globalističkoj antihumanoj agendi, trebamo iskoristiti ovu priliku za zajedničko stvaranje boljeg svijeta.

Jedan od ključnih naglasaka ovog osnažujućeg događaja bilo je obavještavanje dr. Tess Lawrie o uručivanju Obavijesti o odgovornosti sa segmentom prekida i odustajanja ključnim pojedincima u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, uz pomoć švicarskog odvjetnika Philippa Krusea.

Kruse je snimio video isječak snimljen izvan WHO-a, potvrđujući da su obavijesti dostavljene glavnom direktoru WHO-a dr. Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu, glavnom znanstveniku Jeremyju Farraru, tehničkoj voditeljici Covid-19 dr. Mariji van Kerkhove i voditeljici kliničke klinike za Covid-19 dr. Janet Diaz. Obavijesti o odgovornosti dostavljene su u osobnom i korporativnom svojstvu, a mogu se prilagoditi i dostaviti bilo gdje u svijetu.

Obavijest dalje poziva ova četiri pojedinca na događaj pod vodstvom WCH-a na kojem bi sudjelovala vijeća njihovih zemalja, a četiri pojedinca bi imala priliku objasniti, ispričati se i ponuditi odštetu za nemjerljivu štetu uzrokovanu njihovim preporukama i genskim injekcijama.

Reakcije javnosti bile su pozitivne. “Super vijest! Hvala vam što ste zauzeli stav, neka ovo ohrabri mnoge druge. Nadnacionalnim organizacijama treba ukinuti diplomatski imunitet.”

Diplomatski imunitet nema prednost nad zakonom

WHO nije zaštićen kontroverznim diplomatskim imunitetom. Phillip Kruse potvrđuje: „Bilo koji zločin koji počini službenik SZO kroz aktivnosti izvan statutarne svrhe SZO (čl. 1. njegovog Ustava), neće imati koristi od klauzula o imunitetu iz čl. 66 i 67.

Predsjednica odbora za pravo i aktivizam WCH-a Shabnam Palesa Mohamed složila se s Twitter/X objavom WCH-a, “Diplomatski imunitet nije apsolutan. Slučajevi Cuban Doctors vs PAHO i Jam International vs IFC dokaz su toga. WCH se zalaže za zakonite i poštene pravosudne sustave, sa suverenošću u srži.” Štoviše, s obzirom na očigledne sukobe interesa evidentne u aktivnostima WHO-a, usko povezane s komercijalnim interesima, imunitet nije zajamčen kada se djeluje po nalogu tih interesa.

Dr Tess Lawrie je rekla:

“Budući da se čini da su sudovi kompromitirani pristranošću ili financijskim razlozima, Svjetsko vijeće za zdravlje odlučilo je upotrijebiti drugačiji pristup podsjećajući te pojedince da su odgovorni prema nama kao ljudskim bićima – muškarcima i ženama – a ne samo u svom korporativnom svojstvu. Ovo je važan korak u transparentnosti i odgovornosti.

Sada se ni WHO ni njegovi zaposlenici ne mogu pozivati ​​na neznanje, pogotovo jer se svakodnevno pojavljuju dokazi o nemjerljivoj šteti.”

Poziv na akciju

Građani, odvjetnici, zdravstveni djelatnici i drugi dobrodošli su da prilagode dokument Obavijest o odgovornosti, koji snažno ističe informirani pristanak, i tako izgrade put prema transparentnosti i odšteti ili pozivanju na odgovornost suučesnika u vašoj zemlji i regiji.

Obavijesti o odgovornosti možete preuzeti ovdje:

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2024/05/NOL-Ghebreyesus.pdf

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2024/05/NOL-Farrar.pdf

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2024/05/NOL-van-Kerkhove.pdf

https://worldcouncilforhealth.org/wp-content/uploads/2024/05/NOL-Diaz.pdf

Mi smo neprofitna platforma za svjetsko zdravlje koju pokreću ljudi, autonomna i znanstveno podržana, koja predstavlja više od 200 koalicijskih partnera u više od 50 zemalja. Pomozite nam da ojačamo naš rad donacijom Svjetskom vijeću za zdravlje. Sve donacije idu izravno na poboljšanje zdravlja u svijetu.

 

World Council for Health Serves WHO Employees with Notice of Liability Ahead of World Health Assembly 77