Tedros zove mlade ljude u pomoć

Tedros zove mlade ljude u pomoć – Tedrosovi šefovi nisu baš zadovoljni činjenicom da sve više i više ljudi doznaje istinu o WHO namjerama i što se žele postići s novim pandemijskim ugovorom i amandmanima na IHR.

Pa je tako Tedros dobio zadatak da zove mlade ljude u pomoć, koji bi prema Tedrosu, trebali odigrati ključnu ulogu da se pandemijski ugovor potpiše.

Od mladih se traži da dignu svoje glasove i da traže od svojih političara potpisivanje ugovora! Osim toga, trebaju se oštro suprotstaviti lažima i dezinformacijama koje kolaju i koje kažu da će nam WHO uzeti suverenitet ako im ovo prođe.

Mladi, ovo je vaš ugovor, vaš svijet, vaša budućnost, vi imate najviše koristi od ovog ugovora, jer doživjet ćete sigurno još jednu pandemiju, a onda je naravno najbolje da se za vaše zdravlje brinu striček Bill i Tedros.

Jesu li ovo očajnički potezi?
Čovjek se pita pa koji bi mladi čovjek mogao pasti na ovo?
A onda se sjetimo svih onih zaluđenih mladaca koji se lijepe po cesti, uništavaju umjetnička djela, zahvaljuju HDZ-u na obnovi gimnazije u Sisku, maltretiraju molitelje na trgovima, i dan danas nose maske vani…

#ExitWHO
#NapustimoWHO