Woke ideolozi idu na djecu

Woke ideolozi idu na djecu – Stručni skup pod nazivom „Kad se male ruke slože: održiva dječja knjižnica“ održan je 26. i 27. ožujka 2024. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Skup su podržali grad Zagreb i Gradska knjižnica grada Zagreba.

U sklopu tog „održivog“ skupa, a s čim javnost nije upoznata, predstavljeno je vrhunsko kulturno dostignuće posrnule Kanade, a to je „drag pričanje priča u kanadskim narodnim i osnovnoškolskim knjižnicama“ i pozitivni efekti takvih morbidnih događaja.

Krešimir Rotim iz platforme Trijumvirat (www.trijumvirat.com) i Luka Goleš Babić, autor na blogu Sapere Aude (https://sapereaudecro.blogspot.com/), razgovaraju o tom nemilom događaju koji je podržan od službenih institucija.

Pravobraniteljica za djecu je našla za shodno da reagira na to što su djeca viđena na štandovima za referendum protiv stožerokracije kako čekaju da roditelji daju svoj potpis, i to je ocijenila kao problematično. No, na izlaganje djece takozvanoj povorci ponosa na kojoj paradiraju goli našminkani muškarci obučeni u haljinu od kondoma nije ni trepnula. Kao ni na „drag čitanje priča“ vrtićkoj i osnovnoškolskoj djeci. To je normalno i poželjno da u dječjoj blizini budu našminkani muškarci obučeni u žensku odjeću.

Woke ideolozi pokazuju jasno svoje namjere i ciljeve, sve je jasnije da idu na djecu. Nadamo se da će roditelji postati svjesni woke opasnosti, te se uzdići u obranu svoje djece!

Ohrabruje za vidjeti pametne mlade ljude koji misle svojom glavom, koji nisu podlegli zeleno-woke transhumanističnom monstrumu!

Izvor:
https://www.facebook.com/share/p/Hi2HFWKXQurevbcD/

Link na sažetak stručnog skupa:
https://izdanja.hkdrustvo.hr/drustvena/di/catalog/book/39