Žrtve su djeca

Žrtve su djeca – Transrodna ideologija, koja je čista pseudoznanstvena i morbidna izmišljotina globalističke elite (ili bolje reći bagre) cilja na najnevinije u društvu, na djecu. Taj opasni i štetni narativ ušao je sve pore društva pomoću dobro osmišljenog i organiziranog plana. Jer, nije to ništa slučajno niti organski. Na djelu je plan, kao što je i za plandemiju postojao davno osmišljeni plan projekta.

Transrodna ideologija ciljano ide na stvaranje zbrke i kaosa u glavama djece i mladih, njihove žrtve su djeca. Posve je uobičajeno da se mladi u pubertetu ne osjećaju „sasvim svoji“, da su buntovni, neprilagođeni, i to je sve bilo normalno, i jest normalno, sve dok transrodna agenda nije snažno zakoračila u naš svijet i donijela sa sobom trulež i smrad smrti.

Sada, već proslavljena struka koja je pokazala svoje pravo ružno lice tijekom covid operacije, zbunjenom pubertetliji dijagnosticira rodnu disforiju u roku od jedne minute, a već u sljedećem trenutku jadno je dijete prijavljeno na nepovratni kirurški zahvat. Ako se kojim slučajem roditelji pobune, u takozvanim progresivnim zapadnim demokracijama, država i ine službe im mogu oduzeti dijete. I to se na žalost, već i događa.

Kako je svijet došao do toga da se ovakvi zločini nad djecom svakodnevno događaju?
Odgovor je svakako višeslojan, ali tu možemo dodati i pitanje kako je moguće da su nam u zadnje četiri godine uveli distopijski novonormalni poredak?

#PostojeSamoDvaSpola

Izvor:
https://www.kla.tv/28935