Transrodnost – Nikada se nije radilo o rodnom problemu!

Je li transrodnost doista rodni problem? – Walt Heyer, 82-godišnji muškarac, govori o traumi iz djetinjstva te o potpuno pogrešnom i štetnom pristupu „stručnjaka za rodnu ideologiju“ koju je iskusio na vlastitoj koži.

Walta je baka kao četverogodišnjeg dječaka oblačila kao djevojčicu, i bio je žrtva seksualnog zlostavljanja od strane usvojenog brata svog oca. Te teške traume su obilježile djetinjstvo tog malog dječaka.

Kasnije se, kao odrasla osoba, oženio i dobio djecu. No, neliječena trauma je izbijala van i potražio je pomoć. Imao je tu nesreću da je nabasao na „specijalistu za rodna pitanja“ koji mu je preporučio hormone i operaciju spola. Walt je postao transrodna žena Laura Jensen i tako živio do svoje pedesete godine.

Tada je shvatio da se nikada nije radilo o problemu roda, nego o tome što se dogodilo s ljubičastom haljinom i seksualnim zlostavljanjem. Nitko od stručnjaka kojima se obratio, nije se bavio tom velikom traumom koja mu je obilježila djetinjstvo.

Sada kao stari, ali vitalni muškarac vodi web stranicu sexchangeregret.com i pomaže ljudima koje „stručnjaci“ i mediji navode na stranputicu da pomisle da su krivog roda.

Transgender (transrodnost) kampanja je u zapadnom, takozvanom progresivnom svijetu, u punom jeku. Zapravo, kad bolje pogledate, ista ekipa koja je proizvela i operativno provela covid plandemiju – korumpirani političari, farma kartel, prodana struka i sramotni dnovinari – provode i ovu kampanju, nemilice uništavajući mlade ljude gurajući ih u štetne i ireverzibilne medicinske postupke.

Kod nas su najveći dušebrižnici za „mlade u krivom tijelu“ oni koji su bili najgorljiviji fašisti u vrijeme covid plandemije i koji su zahtijevali prisilno obvezno cijepljenje. Treba se tih monstruma poimence sjetiti, jer još nismo vidjeli sve od njih, sigurno će nas psihijatrica Ivana Kekin, glumica Urša koja voli javno papati balce iz nosa, te Kata partizanka i ostala woke menažerija, oduševiti s daljnjim moralnim zastranjenjima.