Australija postaje zemlja bez gotovine

Vidjeli smo u zadnje tri godine kako je Australija napredna po svim točkama globalističkih planova, te kako spremno i žurno ispunjava sve faze projekta Agende 2030. Pa tako sada polako postaju zemlja bez gotovine. Više od milijardu dolara novčanica su nestale iz optjecaja u zadnjih 12 mjeseci.

Australske banke slijede odluku Commonwealth banke koja nalaže uvođenje bezgotovinskih podružnica diljem Sydney-a.
Naravno, to je sve za dobro Australaca, jer će ukidanje gotovine naštetiti kriminalcima na crnom tržištu – poznata izlizana floskula koja se prodaje u plaćeničkim mainstream medijima. A to što razni ekonomisti i financijski stručnjaci upozoravaju o opasnostima isključivo digitalne programabilne valute, to je za MSM „teorija zavjere“.
I kod nas su naši prominentni medijski kriminalci krenuli s kampanjom koja je po modusu operandi identična s kampanjom koja je vođena tijekom covid operacije. Vrijeđaj, etiketiraj, difamiraj svakoga tko upozorava na realne opasnosti digitalne programabilne valute, proglasi ga desničarem, antivakserom, teoretičarom zavjere, ravnozemljašem…

No, istina je istina, koliko god ju medijski kriminalci i političari zlikovci cenzurirali i sakrivali. A istina o programabilnoj digitalnoj valuti je jednostavna – to je sredstvo krajnjeg porobljavanja i apsolutnog nadzora stanovništva. Omogućit će im kontrolu našeg kretanja, nabavu životnih namirnica – možemo li ovaj mjesec kupiti meso?, nabavu zapravo bilo čega, jer čim je programabilno, uz taj se novac može vezati bilo kakvo ograničenje koje režimu padne na pamet. Vidjeli smo u zadnje tri godine, da imaju pregršt ideja kako bi nas ograničili i kontrolirali. Sjetimo se Bačića i HDZ-ovaca koji su tražili da se kretanje ljudi prati preko mobitela.

Ove sulude, ali vrlo ozbiljne agendaške planove možemo spriječiti jedino ako uspijemo uvesti gotovinu kao zajamčeno sredstvo plaćanja u Ustav.

#StopCBDC
#NeDamoGotovinu