Svjetski ekonomski forum

Bit će cjepiva u izobilju

Bit će cjepiva u izobilju – Najpoznatiji svjetski filantropat (psihopat koji se pretvara da je filantrop) na ovogodišnjem skupu u Davosu – koji okuplja svjetsku elitu ili bolje reći najveće svjetske bolesnike i kriminalce – entuzijastično objašnjava nove planove za razvoj cjepiva.

Bit će cjepiva u izobilju, ne moramo ništa brinuti, dragi i požrtvovni Bill će se za nas pobrinuti i spasiti živote milijunima ljudima. To sa spašavanjem je doduše malo kontradiktorno s njegovim čestim izjavama da nas je previše i da bi za spas planete trebalo reducirati populaciju. Oni koji su malo istražili ovog humanistu, znaju da je dragi Bill eugeničar koji svoju ideologiju vuče još od svog djeda. Naime, i otac i djed su mu bili poznati i javno deklarirani eugeničari. I ne, nije on neki siromašni geek koji je tamo nešto petljao u garaži, nego je on potomak ugledne i bogate američke obitelji, koja je njegovom odgoju pristupila kao vođenju projekta.

Nemojmo se zavaravati da je ovom prebogatom čovjeku – koji svoje silno bogatstvo ne može potrošiti do kraja života – jedino i isključivo bitna zarada na cjepivima. Tako mislimo mi koji ne spadamo u tu klasu bogataša.

Moć je to što ih pokreće – moć da vam kaže da stavite masku dok hodate sami po ulici, i vi to poslušate, moć da vam uskrati i dozvoli kretanje prema svojoj želji, da vas natjera da primite u svoje tijelo nešto neprovjereno i potencijalno opasno – ukratko, kontrola i upravljanje vašim životom i životima vaše djece.

Izvor:
https://www.youtube.com/watch?v=UTTtklL5thI