Budućnost hrane

Budućnost hrane – Izvrstan uradak poznatog James Corbett-a o budućnosti hrane i prehrane ljudi. Corbett je odličan poznavatelj prilika u svijetu te pomno prati globalističke poteze te raskrinkava njihove morbidne ciljeve i namjere.

U ovom videu možete vidjeti do kud je dogurala ta bolesna konstrukcija jedite bube i laboratorijsko meso kako bi spasili planet“. Kao što smo naučili u covid operaciji, tako i ovdje možemo vidjeti da psihopatska „elita“ dugo planira i ovu morbidnu operaciju. Ogroman novac i vojske poslušnika, od takozvane struke, političara i medija, rade na ovoj operaciji dugi niz godina. Tu su naravno sveprisutne Rockfeller fondacija i Bill&Melinda Gates fondacija, WEF, UN, USAID, sve te benevolentne organizacije kojima je jedini interes da smo mi sigurni i zdravi. Kao i za covid operaciju, i za planiranu prehrambenu krizu su naši dobročinitelji napravili simulaciju tj. vježbu.

Čovjek koji uzgaja svoju hranu ili koji nabavlja hranu od lokalnih, malih poljoprivrednika, on je prijetnja antiljudskoj agendi 2030. Zato rade sve da unište poljoprivrednike, jer nas žele učiniti ovisnima o njihovoj „hrani“, koja, vidjet ćete i sami u videu, nije hrana nego kemijsko smeće.

Pa krenimo pomalo, makar i na balkonu, jer prava hrana nema alternativu!

Prijevod InfoTeam: https://odysee.com/@InfoTeam:d/JCorbettFutureofFoodLo:d

Izvor: https://corbettreport.com/future-of-food/