Posebne serije Pfizer cjepiva

Ugur Sahin, CEO Biontech-a dao je izjavu za njemački DW 2021. godine u kojoj ističe da razmatraju dodatnu seriju cjepiva za svoje zaposlenike i poslovne partnere. To bi bile posebne serije Pfizer cjepiva koja se neće pojaviti u standardnim isporukama prema zemljama. Kaže Sahin da žele zaštititi svoje zaposlenike i poslovne partnere kako se ne bi zarazili koronavirusom, da im ne bi stala proizvodnja.

Pa baš malo čudno. Zašto bi za zaštitu od infekcije trebale posebne serije Pfizer cjepiva? Znači li to da ostale serije koje Pfizer proizvodi ne valjaju, ako je potrebno proizvesti posebne serije samo za zaposlenike i poslovne partnere?
Još je čudnije da mainstream medijima ta njegova izjava nije pobudila niti jedno pitanje.

Da ne znamo da se radi o Pfizeru, velikom dobrotvoru čovječanstva, pomislili bi da te posebne serije Pfizer cjepiva možda služe da ljudi koji ih prime ostanu živi i neozlijeđeni, te tako neometano nastave raditi u Pfizeru i donositi profit proizvodeći one druge serije cjepiva koje će primiti jadni i naivni ljudi.

2023. godine, senator Malcom Roberts na saslušanju u australskom Senatu upućuje pitanje dvojici zaposlenika Pfizera je li Pfizer isporučio posebne serije cjepiva za svoje zaposlenike, a koje nisu testirane od strane TGA, australske regulatorne agencije?

Odgovor je: da, Pfizer je isporučio posebne serije cjepiva za svoje zaposlenike, jer su tako dobri pa nisu htjeli da se cjepivo uzima od države. Interesantno je da Facebook cenzori promptno reagiraju na ovaj video i zamračuju ga, tvrdeći da to zaposlenici Pfizera nisu rekli. Baš kako piše u Orwellovoj 1984 – bez obzira što nešto vidiš svojim očima i čuješ svojim ušima, partija ti kaže da to nije tako.

Znači, Pfizer zaposlenici su primili posebne serije cjepiva s kojima su posebno „zaštićeni“. Vjerojatno kod njih nema iznenadnih smrti, miokarditisa, turbo karcinoma, autoimunih bolesti i ostalih boleština koje se najednom pojavljuju od 2021. godine i za koje „struka“ ne zna uzrok.