Stopostotni invaliditet nakon cijepljenja

U emisiji „Zur Sache“ na njemačkoj SWR televiziji gostovala je mlada žena koja je teško nastradala nakon cijepljenja sigurnim i efikasnim cjepivom protiv covida i profesor Thomas Mertens, predsjednik Stalne komisije za cijepljenje, koji je preporučio cjepiva za sve što hoda, uključujući i malu djecu. Sam je, u jednoj prethodnoj emisiji javno izjavio da neće cijepiti svoga unuka, ali eto, sva ostala djeca i unuci se trebaju cijepiti i nadati se da neće nastradati.

Mlada žena ima 28 godina i priznat joj je stopostotni invaliditet nakon cijepljenja, bit će joj odobrena invalidska mirovina. Kaže kako se za dolazak u studio pripremala tako što je dva dana spavala da bude sposobna izdržati napor u studiju. Kad se vrati kući, preležat će dva dana u krevetu, da dođe sebi. Sve mora detaljno planirati, i jednostavne radnje poput tuširanja. Ovisi potpuno o pomoći ukućana.

Između svih ostalih tegoba, imala je i infarkt u oku (što je česta nuspojava nakon cjepljenja) te je na desno oko skoro slijepa, jetra joj je oštećena, a zadnje što joj je liječnik rekao jest da su joj stanice počele umirati.

Nakon svega izrečenog, nastao je mali kratki muk u studiju, a voditelj kad se pribrao je komentirao „to je teško progutati“ i uputio pogled u profesora Mertensa. Mertensa, naprotiv, ovo svjedočenje žrtve cjepiva nije nimalo pogodilo. On je krenuo u smjeru da se još ne zna je li to od cjepiva, da on ne pozna njen slučaj, da se to sve još treba istražiti…

Jedan krasni primjerak odljuđenog globalističkog birokrata i poslušnika bez trunka empatije. Kojemu je mjesto u zatvoru, zajedno s ostalim provoditeljima ovog zločina nad nedužnim ljudima.

Mertens je, naravno, kao i naši zlikovci, ponovno preporučio cijepljenje sada za ovaj „jesenski val“. Oni će ići do kraja, oni sada ne mogu stati, svjesni su što su napravili i neće se sami povući.