Ursula von der Pfizer

Ursula von der Pfizer traži vaš glas, drage građanke i građani Europske Unije.

Ona će sve učiniti da vaše zemlje naseli s ilegalnim migrantima koji će rasturati i razbijati i vašu zemlju i vaše vrijednosti, ali vi se na to ne smijete buniti, jer to onda nije progresivno i inkluzivno. Ona će sve učiniti da vi kao domicilno stanovništvo nemate nikakva prava u odnosu na ilegalne migrante koje elita hrpimice šalje u vaše zemlje. Ona će sve učiniti da farma karteli i WHO uspostave trajni medicinski fašizam i da smo u neprekidnim p(l)andemijama. Ona će sve učiniti da uništi poljoprivrednike i mala poduzeća i obrtnike kako bi njihova mjesta prepustila bezdušnim korporacijama koje nam nude otrov, a ne hranu. Ona će sve učiniti da kršćanske vrijednosti nestanu i da se u EU proširi kao zloćudni tumor, bolesna i antiljudska woke i rodna ideologija koja uništava obitelj, djecu i temeljne ljudske vrijednosti.

Sve to ona naravno radi za „naše dobro“. Ajde Ursula, najbolje da ostaneš na tom selu i ne brineš se više za nas, nama je sasvim dobro bez tebe.

Ursula je globalistički projekt i poslušnik, dovoljno prazna u glavi da može bez pogovora slušati što joj šefovi narede.
Nije ona taj kapacitet da ona nešto smišlja i promišlja, ona je marioneta, prilično pogodna marioneta, pogledajte samo taj blago teleći pogled.
Kao podsjetnik tko je ona, prilažemo link na našu prethodnu objavu o njoj: https://slobodnizajedno.org/tko-upravlja-ursulom-von-der-leyen/

#UrsulaOdlazi

Video:https://rumble.com/v50d6tn-ursula-von-der-pfizer.html