Za WHO ljudi ne vrijede više od žohara!

Michele Bachmann, novinarka Real America’s Voice javlja se iz Ženeve, sa zasjedanja Svjetske zdravstvene skupštine održane od 21. do 30.05. ove godine. Počinje svoje javljanje s jasnim ciljem WHO, a to je uspostava svjetske globalne vlade sa sjedištem u Ženevi. To više nije teorija zavjere, o tome se službeno govori, a novi svjetski poredak svjetski lideri najavljuju zadnje tri godine prilično često. U Ženevi su se smjestile sve te organizacije vođene od strane neizabranih psihopata, kao što su WHO, WEF, UN, WTO, Međunarodni crveni križ, i sad im je skroz zgodno da i sjedište globalne vlade smjeste tamo.

Novinarka naglašava da niti jedna zemlja od 194 država članica, nije uložila prigovor na predloženih 300 amandmana na Međunarodne zdravstvene propise ni na predloženi Ugovor o pandemijama. Michele kaže

– čudno, ali oni planiraju višestruke pandemije tijekom sljedećih godina.

Da, dobro ste pročitali, planiraju pandemije. Zatim se novinarka pita zašto su na zasjedanju bili Bill i Melinda Gates? To možemo mi odgovoriti. Zato je jer WHO privatna Gatesova prćija koja je skoro u potpunosti financirana od njegovog novca i on se želi osigurati da će mu i dalje osiguravati profit.

Delegati WHO su si zacrtali cilj, dolaze za godinu dana ponovno u Ženevu i tada će izglasati sve što treba kako bi si dodijelili ovlasti nad svim živim bićima i svim materijalnim resursima na zemlji. Naime, njihov koncept One Health, tj. „Jedno zdravlje“ podrazumijeva nadležnost na okolišem, zemljom, životinjama i ljudima. Sve živo i neživo što postoji na zemlji. Isti pristup prema svima i svemu, baš kako su i za covid imali famozne ubojite protokole koji su se bez iznimke primijenjivali na sve jadne ljude koji su dopali u ruke liječnika. Nitko nije radio dijagnozu, svi su tretirani na isti način.

Lijepo su se zabavljali na zasjedanju, jeli, pili, plesali, koga briga za ljudska prava ili za zdravlje ljudi?

#NapustimoWHO
#ExitWHO