cjepiva rade svoj posao

Cjepiva rade ono za što su dizajnirana

Cjepiva rade ono za što su dizajnirana – Michael Palmer, MD, PHD, je doktor medicine, s postdoktorskom diplomom iz medicinske mikrobiologije, bio je zaposlen na Odjelu za kemiju na Sveučilištu Waterloo u Ontariju, Kanada, kao profesor biokemije. Otpušten je s te pozicije 2022. godine zbog odbijanja da primi cjepivo protiv COVID-19.

Dr. Palmer pojašnjava osnove funkcioniranja mRNA pripravka, te zašto misli da će i sva sljedeća „cjepiva“ na ovoj tehnologiji biti podjednako toksična. Kako on kaže „cjepiva rade ono za što su dizajnirana“. Primanje tog pripravka potiče naše vlastite stanice na ekspresiju stranog antigena i njegovo prikazivanje na površini stanice, što aktivira naš imunosni sustav da uništava naše vlastite stanice – jer proizvode strani antigen.

Zapravo, ovaj mehanizam je genijalno smišljen – čovjek proizvodi u svom tijelu nešto što će vlastiti organizam kad-tad napasti i pokrenut će se razne imunološke reakcije.

mRNA pripravak je trebao ostati na mjestu uboda i to su tvrdile sve regulatorne agencije, no, kao i u svim ostalim njihovim tvrdnjama, ni to nije istina. mRNA se širi po cijelom tijelu i nakuplja u raznim organima. Ako npr. dođe do srca, uzrokuje miokarditis koji nije izlječiv. Oštećena stanica srca se ne može obnoviti, ostaje trajni ožiljak i srce više nije funkcionalno.
S obzirom na distribuciju po cijelom tijelu, čista je lutrija što čovjeka može zadesiti – oštećenja srca, moždani udari, turbo karcinomi, neurološka oboljenja, razne autoimune bolesti…

Dr. Palmer je dodatno pojasnio i koja je razlika između imunološkog odgovora na dosadašnja cjepiva i na mRNA pripravke.

Izvor:
https://t.me/andrijaklaric/25870