Svi su sve znali

Svi su sve znali – Chris Cuomo, bivši CNN voditelj, poznati zagovornik cijepljenja i širitelj mržnje prema necijepljenima, žestoki protivnik ivermektina, a sada i sam ozlijeđen od cjepiva i trenutno je na terapiji ivermektinom! – razgovara s medicinskim djelatnikom Shaun-om Barcavage iz New Yorka, koji iznosi svoju osobnu priču s posljedicama cijepljenja. Priča je to koju smo nebrojeno puta čuli, ali se do sada ovo nije moglo čuti u mainstream medijima. Cenzura i potiskivanje i dalje postoje u velikoj mjeri, ali se pomalo mogu vidjeti i ovakvi prilozi – naravno, na YUTEL-u toga neće biti.

Da Chris Cuomo nije sam nastradao, nikada ne bi emitirao ovakav prilog.

Shaun opisuje kako je prošao nakon prve doze, pa nakon druge doze te kako mu nitko nije htio pomoći, da su ga cenzurirali svi, od prijatelja do društvenih mreža, i da je bio označen kao „dezinformacija“.

Shaun kaže „ja sam samo očajna osoba kojoj se dogodilo nešto loše, pružam ruku i molim za pomoć“.

Tužno je ovo i tragično. Najgore je to što se sve ovo moglo spriječiti, jer je puno ljudi, znanstvenika i liječnika ipak upozoravalo na opasnost od mRNA pripravka. Znalo se što će se dogoditi. Sad kad su RKI dokumenti izašli u Njemačkoj bez zacrnjenih dijelova, sad se vidi da su svi sve znali od početka.

Sve vlade i sve regulatorne agencije su znale da postoji ogroman broj nuspojava i svi se žale da su pretrpani i da ne mogu uopće obraditi tu količinu prijava. Znali su da je pripravak neučinkovit, da ne spriječava ni infekciju ni zarazu, također su znali da se cijepljeni zaražuju više i da doživljavaju lošiji ishod bolesti.

Svi su sve znali – Capak, Markotić, Kaić, Beroš, svi ti naši spasitelji – svi su sve znali!

#SveSuZnali
#CjepivoJeSigurnoKaoPijenjeVode